Teška krađa i krađe

Tijekom ranih jutarnjih sati 21. prosinca nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u trgovinu u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku i ukrao veću količinu cigareta i raznih 

Tijekom ranih jutarnjih sati 21. prosinca nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u trgovinu u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku i ukrao veću količinu cigareta i raznih upaljača te više pakovanja duhana. Materijalna šteta procijenjena je na oko 23 tisuće kuna, a policija intenzivno traga za počiniteljem ove teške krađe.

 

Od kaznenih djela krađe izdvajamo krađu 60 stabala božićnih drvaca (smreke) koje je nepoznati počinitelj s ponedjeljka na utorak, 20./21. prosinca u polju u mjestu Letovanić posjekao i ukrao, oštetivši vlasnika za oko 3 tisuće kuna.

 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad tri žene i jednim muškarcem, starima od 28 do 25 godine (svi s područja Bjelovarsko-bilogorske županije), utvrđeno je da su 9. prosinca u trgovačkom centru u Sisačkoj ulici u Petrinji ukrali suhomesnate proizvode, alkoholna pića, sokove i druge prehrambene proizvode te ih sakrili u torbe i ispod odjeće te neprimijećeno izašli iz trgovine. Ovom su krađom trgovački centar oštetili za oko 1 200 kuna te su svi kazneno prijavljeni.



Stranica