Nestala osoba

Slika PU_SiM/Vijesti/2010/Nebojsa_Milinovic.jpg

Prijavu nestanka podnio je njegov otac koji je naveo da je Nebojša 24. prosinca u večernjim satima otišao od kuće s društvom na izlazak u grad, a od njih se odvojio rano 

Nebojša Milinović          

  

U subotu, 25. prosinca Policijskoj postaji Sisak prijavljen je nestanak Nebojše Milinovića, rođenog 1991. godine, s prebivalištem u Hrastelnici, Grad Sisak.   

Prijavu nestanka podnio je njegov otac koji je naveo da je Nebojša 24. prosinca u večernjim satima otišao od kuće s društvom na izlazak u grad, a od njih se odvojio rano ujutro oko 3.30 sati 25. prosinca i otišao u nepoznatom smjeru te se nije vratio kući niti se javlja na mobitel.

Opis Nebojše Milinovića: visine oko 185 cm, slabije tjelesne građe, ovalnog lica, kestenaste boje kose i očiju, a bio je odjeven u crnu jaknu, tamnozelenu vestu i tamno zelene samt-hlače, crne tenisice, dok je na glavi imao crnu vunenu kapu.

 

Kako Nebojša Milinović unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađen, molimo građane koji eventualno imaju bilo kakva saznanja o njegovom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.



Stranica