Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su četiri počinili poznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata.

 

KRIMINALITET                                                                             

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Petrinje i jedno na području Kutine.

Počinjeno je pet krađa, dvije prijetnje te po jedna teška krađa, tjelesna ozljeda i zlouporaba opojnih droga.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira na području Sunje. Počinitelj koji je vikao i galamio te omalovažavao policajce u službi, temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama smješten je na bolničko liječenje.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u dva slučaja obiteljskih nasilja, počinjenih na području Siska i Petrinje.

U nasilju su sudjelovala dvojica počinitelja, od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola, a obojica su uhićena i slijedi njihovo dovođenje na prekršajni sud.   

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, po dvije na području Siska i Kutine. Nastradalih u njima nije bilo i za posljedicu su imale samo materijalnu štetu.

Sudionici ovih prometnih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola, a jedan sudionik koji je na sisačkom području pobjegao s mjesta nesreće naknadno je pronađen.



Stranica