Pretragama kuća pronađeno oružje i streljivo

Policijski službenici Policijske postaje Dvor su po naredbama Prekršajnog suda Sisak, Stalna služba u Hrvatskoj Kostajnici jučer, 10. siječnja, obavili dvije pretrage kuća na području Dvora 

Policijski službenici Policijske postaje Dvor su po naredbama Prekršajnog suda Sisak, Stalna služba u Hrvatskoj Kostajnici, jučer, 10. siječnja obavili dvije pretrage kuća na području Dvora.

U prvoj pretrazi, obavljenoj u kući 19-godišnjaka, pronađena je poluautomatska puška i 32 komada pripadajućeg streljiva, dok je druga pretraga obavljena u kući u kojoj povremeno boravi 63-godišnji muškarac s područja Velike Gorice, a tom je prilikom u štali pokraj kuće pronađena automatska puška s dva pripadajuća spremnika, dvije poluautomatske puške, lovački karabin i 73 komada raznog streljiva.

Pronađeno oružje i streljivo od obojice je oduzeto te su protiv njih podnesene kaznene prijave zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, kao i optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju.



Stranica