Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend  

 

KRIMINALITET  

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.

Devet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, pet na području Petrinje, četiri na području Novske, dva na području Sunje te jedno na području Kutine.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je 12 narušavanja javnog reda i mira, četiri počinjena na području Kutine, po tri na području Siska i Petrinje te dva na području Gline.

U sedam događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobom, a u pet događaja vikom i galamom, pri čemu je jedan od počinitelja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koji su postupali.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u osam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji od kojih su četiri počinjena na području Siska, tri na području Kutine te jedno na području Novske. U ovim događajima sudjelovalo je deset počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 15 prometnih nesreća, od kojih sedam na području Siska, tri na području Kutine, po dvije na području Petrinje i Novske te jedna na području Sunje.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama dvije su osobe teško, a četiri lakše ozlijeđene, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica