Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Novske, a jedno na području Sunje.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanje javnog reda i mira, počinjena na području Gline i Petrinje, a u njima je sudjelovalo petero počinitelja.

Jedan je počinitelj temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje, dok su četvorica vidno alkoholiziranih muškaraca, uz prijavu zbog vike i galame na ulici, prijavljeni i zbog naročito drskog ponašanja te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika koji su postupali prema njima.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Lekenika i Petrinje, a u njima su sudjelovala dva alkoholizirana počinitelja koja su uhićena te će danas biti dovedeni na prekršajni sud.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Siska i Novske, a u njima je nastala samo materijalna šteta.



Stranica