Preminuo muškarac pronađen na pločniku u Kutini

Noćas, 20. siječnja, pola sata nakon ponoći, Policijsku postaju Kutina obavijestila je liječnica Opće bolnice Sisak da je zbog teških tjelesnih ozljeda preminuo 62-godišnji muškarac iz Kutine, kojega su u bolnicu primili

Noćas, 20. siječnja, pola sata nakon ponoći, Policijsku postaju Kutina obavijestila je liječnica Opće bolnice Sisak da je zbog teških tjelesnih ozljeda preminuo 62-godišnji muškarac iz Kutine, kojega su u bolnicu primili prošle subote, 15. siječnja u alkoholiziranom stanju i ozljedama koje nisu bile opasne po život.

Rečeni muškarac u sisačku bolnicu dovezen je po Hitnoj medicinskoj pomoći iz Kutine čiji su djelatnici od nepoznate osobe zaprimili dojavu da na pješačkoj stazi u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini leži muškarac, kojega su oni tamo i pronašli te ga dovezli u bolnicu.

Točan uzrok smrti ovog muškarca biti će poznat nakon obdukcije koja će biti obavljena danas.

 

NADOPUNA: Obavljenom obdukcijom je utvrđeno da preminuli muškarac ima povredu na lijevoj strani zatiljnog djela glave, koja je karakteristična za pad, te da je uzor smrti teška ozljeda mozgovine. Također je utvrđeno da je on vjerojatno prije pada doživio moždani udar.

O svim saznanjima o slučaju Policijska postaja Kutina će Županijskom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće.



Stranica