Uhićeni zbog prijetnji i vrijeđanja policajaca

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

Noćas, 20. siječnja oko 3.20 sati u Odranskoj ulici u Sisku policijski službenici su zaustavili osobni automobil kutinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak s područja Popovače,

Foto:  Ilustracija

Noćas, 20. siječnja oko 3.20 sati u Odranskoj ulici u Sisku policijski službenici su zaustavili osobni automobil kutinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak s područja Popovače, a putnici u automobilu bila su dva mladića iz Popovače stara 22 i 20 godina.

Prilikom postupanja policijskih službenika prema vozaču koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, ostala dvojica su izašla iz automobila i počela vrijeđati policajce, a na policijska upozorenja su se oglušili i dalje nastavili s vrijeđanjem i prijetnjama te su počeli i naguravati policijske službenike. Sva trojica su uhićena te je kod 22-godišnjaka utvrđena alkoholiziranost od 1,24 promila, kod vozača od 1,08 promila, dok je 20-godišnjak odbio alkotest.

Protiv sve trojice će biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok se u Policijskoj postaji Sisak nad njima provode daljnja kriminalistička istraživanja zbog prijetnji upućenih policajcima.



Stranica