Teška krađa i krađa

Glinska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 11. do 16. veljače u mjestu Dragotina, Grad Glina, s dva šumska traktora i jednog priključnog vozila, koji su se nalazili pored ceste, ukrao nekoliko djelova te tri aluminijske stranice. Od 46-godišnjeg vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe

Glinska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 11. do 16.  veljače u mjestu Dragotina, Grad Glina, s dva šumska traktora i jednog priključnog vozila, koji su se nalazili pored ceste, ukrao nekoliko dijelova te tri aluminijske stranice. Od 46-godišnjeg vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Na prvom katu robne kuće u Kutini nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju prodavača i iz prodajnog prostora ukrao tri muška odjela i jednu jaknu. Prema izjavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća, od koje je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, materijalna šteta iznosi oko 3 800 kuna.



Stranica