Sisak: Maloljetnik ukrao automobil

Jučer, 16. veljače oko 10.15 sati policijski službenici Policijske postaje Glina u mjestu Donje Selište, Grad Glina, pronašli su ukradeno vozilo koje je bilo napušteno, a nešto kasnije su u Gornjem Selištu zatekli i zbog sumnje da je ukrao vozilo uhitili 15-godišnjeg mladića,

Tijekom noći, 15./16. veljače nepoznati je počinitelj na ulici u Sisku otuđio i u nepoznatom smjeru odvezao osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka, star 22 godine, kojeg je vlasnik parkirao ispred kuće i pritom ostavio ključeve u kontakt bravici.

Jučer, 16. veljače oko 10.15 sati policijski službenici Policijske postaje Glina u mjestu Donje Selište, Grad Glina, pronašli su ukradeno vozilo koje je bilo napušteno, a nešto kasnije su u Gornjem Selištu zatekli i zbog sumnje da je ukrao vozilo uhitili 15-godišnjeg mladića, koji im je dragovoljno predao ključeve tog vozila.

Pronađeni automobil je vraćen vlasniku, a maloljetnik će zbog kaznenog djela oduzimanja tuđe pokretne stvari biti kazneno prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.   



Stranica