Automobilom podletio pod dizalicu i teško stradao

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Naime, 69-godišnji Siščanin se upravljajući svojim osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, s kolnika benzinske postaje neoprezno počeo uključivati u promet, a da nije propustio sva vozila koja imaju prednost prolaska.

Foto:  Ilustracija

U subotu, 26. veljače oko 18.50 sati u Zagrebačkoj ulici u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Naime, 69-godišnji Siščanin se upravljajući svojim osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, s kolnika benzinske postaje neoprezno počeo uključivati u promet, a da nije propustio sva vozila koja imaju prednost prolaska. Tada je u bočnu stranu njegovog automobila udario radni stroj (dizalica) kojim je upravljao 33-godišnji vozač, a ispred kojega je išlo vozilo tehničke pratnje.

U ovoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je vozač osobnog automobila, dok je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobila njegova 64-godišnja suvozačica, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće 69-godišnji vozač će biti kazneno prijavljen.



Stranica