Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Osam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, tri na području Petrinje, dva na području Novske i jedno na području Gline.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno vrijeđanjem i omalovažavanjem moralnih osjećaja građana na javnom mjestu u Petrinji.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena u Lekeniku, Popovači i Sisku, a u njima je sudjelovalo petero počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 14 prometnih nesreća, sedam na području Siska, četiri na području Kutine te po jedna na području Dvora, Sunje i Gline.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, jedna je osoba teže, a četiri su lakše ozlijeđene, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica