Razbojstvo u Sisku

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Sinoć, 28. veljače oko 22 sata u kiosku u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku maskirani je muškarac uz prijetnju pištoljem od djelatnice zatražio sav novac, koji mu je ona iz straha za vlastiti život i dala. Potom je razbojnik djelatnici rekao da legne na pod, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru

Foto:  Ilustracija

Sinoć, 28. veljače oko 22 sata u kiosku u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku maskirani je muškarac uz prijetnju pištoljem od djelatnice zatražio sav novac, koji mu je ona iz straha za vlastiti život i dala. Potom je razbojnik djelatnici rekao da legne na pod, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nepoznati počinitelj je muškarac srednje tjelesne građe, visine oko 180 centimetara, a bio je odjeven u tamno plave traper hlače, plavu jaknu tzv. „duksu“ s kapuljačom na glavi, ispod kapuljače je imao kapu sa šiltom, a preko jakne šuškavac maslinaste boje, dok je preko lica navukao najvjerojatnije žensku čarapu.

Policija je protiv počinitelja ovog razbojstva podnijela kaznenu prijavu te se za njim intenzivno traga.

Molimo građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.



Stranica