Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 30 kaznenih djela, od kojih su 14 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 30 kaznenih djela, od kojih su 14 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je 12 kaznenih djela, na području Kutine sedam, na području Hrvatske Kostajnice tri, na području Gvozda, Dvora i Novske po dva, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Petrinje i Gline.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je 12 narušavanja javnog reda i mira, četiri počinjena na području Petrinje, po dva na području Siska i Gline te po jedno na području Sunje, Kutine, Dvora i Hrvatske Kostajnice, a optužni prijedlozi podneseni su protiv 26 osoba.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Novske i jedan na području Siska, a u njima je sudjelovalo troje počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 15 prometnih nesreća, pet na području Siska, četiri na području Kutine, dvije na području Gline te po jedna na području Novske, Petrinje, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama tri su osobe teško, a dvije su lakše ozlijeđene, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica