Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Kutine, dva na području Gvozda, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Petrinje.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u dvorištu obiteljske kuće na sisačkom području gdje su se verbalno i fizički sukobila dvojica muškaraca.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Siska gdje je alkoholizirani muškarac verbalno napao suprugu.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, četiri na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Novske i Petrinje.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na sisačkom području dvije su osobe smrtno stradale, a jedna je osoba lakše ozlijeđena.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba teško, a jedna je lakše ozlijeđena, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica