Provala u kuću i krađe u trgovačkom centru

Jučer, 16. ožujka u Policijskoj postaji Kutina odgovorna osoba trgovačkog centra iz Sisačke ulice u Kutini prijavila je tešku krađu i krađu koje su u tom centru počinili za sada nepoznati počinitelji. Naime, početkom mjeseca nepoznati je na odjelu alata iz kutija izvadio i ukrao dva elektronička ispitivača, ukupne vrijednosti 1 198 kuna, dok je na odjelu rasvjete s polica

Jučer, 16. ožujka u Policijskoj postaji Kutina odgovorna osoba trgovačkog centra iz Sisačke ulice u Kutini prijavila je tešku krađu i krađu koje su u tom centru počinili za sada nepoznati počinitelji. Naime, početkom mjeseca nepoznati je na odjelu alata iz kutija izvadio i ukrao dva elektronička ispitivača, ukupne vrijednosti 1 198 kuna, dok je na odjelu rasvjete s polica ukraden razni alat vrijednosti oko 500 kuna. Policija je zaprimila kaznene prijave te traga za počiniteljima.

 

Od početka do sredine ovog mjeseca nepoznati je počinitelj u mjestu Greda, Grad Sisak, provalio u kuću 45-godišnjeg muškarca i ukrao tri ribolovna štapa vrijedna oko 3 tisuće kuna.



Stranica