Razbojništvo u Desnoj Martinskoj Vesi

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

Policiji u Sisku 66-godišnjak s područja Martinske Vesi prijavio je kako ga je nešto nakon ponoći u nedjelju, 27. ožujka, po izlasku iz ugostiteljskog objekta u Desnoj Martinskoj Vesi, u kojem je tijekom poslijepodneva i večeri konzumirao alkohol, na ulici napao nepoznati muškarac te ga srušio na tlo i iz džepa sakoa ukrao novčanik u kojem je imao veći iznos novca,

Foto:  Ilustracija

Policiji u Sisku 66-godišnjak s područja Martinske Vesi prijavio je kako ga je nešto nakon ponoći u nedjelju, 27. ožujka, po izlasku iz ugostiteljskog objekta u Desnoj Martinskoj Vesi, u kojem je tijekom poslijepodneva i večeri konzumirao alkohol, na ulici napao nepoznati muškarac te ga srušio na tlo i iz džepa sakoa ukrao novčanik u kojem je imao veći iznos novca, nakon čega se udaljio u njemu nepoznatom smjeru.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima nad dvojicom maloljetnika s područja Martinske Vesi utvrđeno je da su upravo oni počinili ovo razbojništvo te je od njih oduzet dio ukradenog novca, dok je daljnjim istraživanjem utvrđeno da su nakon razbojništva dio novca dali 23-godišnjaku, također s područja Martinske Vesi, koji ga je uzeo iako je znao da je ukraden.

Nakon kriminalističkog istraživanja, koje je provedeno u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb u Sisku, zbog razbojništva je protiv oba maloljetnika Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku podnesena kaznena prijava, dok je 23-godišnjak kazneno prijavljen za prikrivanje.



Stranica