Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih su 11 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih su 11 počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, šest na području Kutine, četiri na području Petrinje, po dva na području Novske, Hrvatske Kostajnice i Gvozda, a jedno kazneno djelo počinjeno je na području Gline.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je deset narušavanja javnog reda i mira, pet počinjenih na području Kutine te po jedno na području Siska, Sunje, Novske, Petrinje i Gvozda, a u njima je sudjelovalo 15 počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u 11 slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, četiri počinjena na području Siska, tri na području Kutine, dva na području Petrinje te u po jednom slučaju na području Dvora i Hrvatske Kostajnice. Optužni prijedlozi podneseni su protiv 13 počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, po četiri na području Siska i Kutine, a u njima je nastala samo materijalna šteta.



Stranica