Pokušaj ubojstva

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Uhicen_lisice.jpg

U nedjelju, 27. ožujka oko 6 sati u Ribičkoj ulici u mjestu Bročice, Grad Novska, u dvorištu vikend-kuće koja se nalazi pored jezera, 18-godišnji mještanin je nožem i sjekirom napao 22-godišnjeg Novljanina

Foto:  Ilustracija

U nedjelju, 27. ožujka oko 6 sati u Ribičkoj ulici u mjestu Bročice, Grad Novska, u dvorištu vikend-kuće koja se nalazi pored jezera, 18-godišnji mještanin je nožem i sjekirom napao 22-godišnjeg Novljanina.

Navedenom događaju je prethodio verbalni sukob između 18-godišnjaka i njegovog rođaka, a koji je 22-godišnjak pokušao smiriti. Tada je 18-godišnjak otišao svojoj kući gdje je uzeo sjekiru i nož te se vratio do vikend-kuće i njima napao Novljanina, no ovaj je srećom zadobio samo rezne rane na prstima ruke, a koje su mu ozljede okvalificirane kao lakše.

Tijekom ovog sukoba pristigao je i 18-godišnjakov otac koji je fizički napao Novljanina, a što je njegov sin iskoristio za bijeg s mjesta događaja. Njega su istog dana u popodnevnim satima pronašli i uhitili policijski službenici te ga priveli u postaju gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Zbog ovog pokušaja ubojstva 18-godišnjak je kazneno prijavljen, dok je njegov otac zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prekršajno prijavljen.



Stranica