Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su 17 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su 17 počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Hrvatske Kostajnice, po tri na području Siska i Novske, po dva na području Sunje i Gvozda, a jedno kazneno djelo počinjeno je na području Gline.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena u Sisku i Sunji, a u njima su sudjelovala trojica alkoholiziranih muškaraca.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom u Sisku, gdje je muškarac pod utjecajem alkohola od 2,50 promila verbalno napao majku te joj prijetio nožem, pri čemu ju je i ozlijedio, no ona je odbila liječničku pomoć.  

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, po dvije na području Siska i Kutine te po jedna na području Petrinje i Novske.

U tri nesreće jedna je osoba i to pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.



Stranica