Ugledavši policiju u grmlje bacio cigarete

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Cigarete.jpg

U srijedu, 6. travnja policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica su u Donjim Kukuruzarima zaustavili kombi sisačkih registracijskih oznaka kojim je

Foto: Ilustracija 

U srijedu, 6. travnja policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica su u Donjim Kukuruzarima zaustavili kombi sisačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnji Petrinjac, a kojeg su policijski službenici prethodno uočili kako je stao na poljskom putu i nešto odbacio.

Pregledom je u vozilu nađeno 40 kutija cigareta nadzornih markica BiH,  dok su u grmlju pored poljskog puta pronađene dvije plastične vrećice s 80 kutija cigareta.

Uhićen je te su cigarete od njega oduzete, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o trošarinama protiv njega će nadležnoj Carinarnici Zagreb biti podnijet optužni prijedlog.

Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da on tim vozilom, bez prijavljenog obrta i potrebnih odobrenja, svakodnevno prevozi srednjoškolce iz Hrvatske Kostajnice prema Petrinji te će o tome policijski službenici nadležnom inspektoratu dostaviti Izvješće.



Stranica