Dvije teške krađe

U subotu, 10. travnja u mjestu Međurić, Grad Kutina, nepoznati je počinitelj na parkiralištu nasilno otvorio rezervoar na kamionu 53-godišnjeg vlasnika te istočio i ukrao oko 400 litara goriva. Vlasnik kamiona štetu procjenjuje na oko 3 500 kuna, a policija je protiv nepoznatog počinitelja, za kojim se traga, podnijela kaznenu prijavu zbog teške krađe

U subotu, 10. travnja u mjestu Međurić, Grad Kutina, nepoznati je počinitelj na parkiralištu nasilno otvorio rezervoar na kamionu 53-godišnjeg vlasnika te istočio i ukrao oko 400 litara goriva. Vlasnik kamiona štetu procjenjuje na oko 3 500 kuna, a policija je protiv nepoznatog počinitelja, za kojim se traga, podnijela kaznenu prijavu zbog teške krađe.

Teška krađa zabilježena je i u mjestu Živaja, općina Hrvatska Dubica, gdje je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. siječnja do 10. travnja ove godine, iskoristivši dužu odsutnost 64-godišnjeg vlasnika, provalio u njegovu kuću te ukrao deke i pokrivače, 20 litara rakije, dok je iz dvorišnog objekta (radione), u koju je također provalio, ukrao dva bicikla te dvije ručne i jednu traktorsku kosu. Vlasnik procjenjuje da je ovom teškom krađom oštećen za oko 2 tisuće kuna.



Stranica