U požarima gorio automobil, gospodarski objekt te suha trava i raslinje

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Vatrogasci.jpg

Sinoć, 10. travnja oko 22 sata u dvorištu obiteljske kuće u Brdovitoj ulici u Kutini zapalio se osobni automobil. Požar, u kojem su izgorjeli svi prednji gorivi dijelovi automobila, ugasili su vatrogasci JVP Kutina. Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, a u tijeku je očevid kojim će biti utvrđen uzrok izbijanja požara

Foto:  Ilustracija

Sinoć, 10. travnja oko 22 sata u dvorištu obiteljske kuće u Brdovitoj ulici u Kutini zapalio se osobni automobil. Požar, u kojem su izgorjeli svi prednji gorivi dijelovi automobila, ugasili su vatrogasci JVP Kutina. Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, a u tijeku je očevid kojim će biti utvrđen uzrok izbijanja požara.

Također sinoć oko 19.30 sati u Topolovcu, Grad Sisak, u nedovršenom gospodarskom objektu prekrivenom PVC folijom, na neutvrđeni način zapalilo se sijeno. Požar su ugasili vatrogasci Vatrogasne postrojbe Grada Siska, a vlasnik se nije izjasnio o nastaloj šteti.

Tijekom vikenda, većinom radi spaljivanja suhe trave i korova, izbila su četiri požara, po jedan na području Topuskog, Kutine, Donjih Kukuruzara i Petrinje, a u njima nije nastala materijalna šteta.



Stranica