Automobilom naletio na 15-godišnjaka i pobjegao s mjesta nesreće

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

Provodeći intenzivna kriminalistička istraživanja policijski službenici su u subotu, 9. travnja u poslijepodnevnim satima pronašli 26-godišnjeg muškarca s područja općine Lekenik, za kojeg se osnovano sumnja da je automobilom naletio na 15-godišnjaka i usmrtio ga.

Foto:  Ilustracija

U petak, 8. travnja oko 23.30 sati policiji u Sisku je mještanin Donjeg Vukojevca, općina Lekenik, dojavio da je u kanalu pored ceste uočio tijelo nepoznatog muškarca koji ne daje znakove života. Dolaskom na mjestu događaja utvrđeno je da je riječ o 15-godišnjaku iz Donjeg Vukojevca, a pregledom mrtvog tijela liječnik Hitne medicinske pomoći Sisak nije se mogao izjasniti o uzroku njegove smrti.

Provodeći intenzivna kriminalistička istraživanja policijski službenici su u subotu, 9. travnja u poslijepodnevnim satima pronašli 26-godišnjeg muškarca s područja općine Lekenik, za kojeg se osnovano sumnja da je automobilom naletio na 15-godišnjaka  i usmrtio ga.

Kako se on u trenutku pronalaska loše osjećao pružena mu je liječnička pomoć te je smješten u Neuropsihijatrijsku bolnicu Popovača, a po otpuštanju iz bolnice slijedi mu uhićenje te će nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje. Na njegovom osobnom automobilu koji je pronađen na području Policijske postaje Velika Gorica, a kojim je upravljao kobne noći i usmrtio 15-godišnjaka, obavljen je očevid i potrebna vještačenja.

Zahvaljujemo svim građanima koji su nam dali korisne informacije o ovom događaju, kao i medijima koji su naš apel prenijeli, a što je u konačnici pripomoglo pronalasku počinitelja ove teške prometne nesreće.

 

Vezana vijest: 9.4.2011.  Molimo građane za pomoć



Stranica