Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 23 kaznena djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 23 kaznena djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, šest na području Kutine, četiri na području Gline, tri na području Hrvatske Kostajnice, dva na području Novske te jedno na području Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je osam narušavanja javnog reda i mira, četiri počinjena na području Siska, dva na području Kutine i po jedno na području Novske i Dvora, a u tim događajima sudjelovalo je osam počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u šest slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, u dva počinjena u Sisku te u po jednom na području Sunje, Kutine, Gline i Gvozda, a u njima je sudjelovalo osam počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća, osam na području Siska, tri na području Kutine i jedna na području Novske, a u njima je nastala samo materijalna šteta.



Stranica