Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjim Glinanjinom, policijski službenici Policijske postaje Glina su utvrdili da je on tijekom noći, 6./7. travnja provalio u ugostiteljski objekt na Trgu dr. Franje Tuđmana u Glini i nasilno otvorio četiri automata za zabavu, iz kojih je ukrao novac, kao i 1 200 kuna iz registar kase.

Foto:  Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjim Glinanjinom, policijski službenici Policijske postaje Glina su utvrdili da je on tijekom noći, 6./7. travnja provalio u ugostiteljski objekt na Trgu dr. Franje Tuđmana u Glini i nasilno otvorio četiri automata za zabavu, iz kojih je ukrao novac, kao i 1 200 kuna iz registar kase. Radi ove teške krađe 20-godišnjak je kazneno prijavljen.

Vezana vijest: 8.4.2011.  U ugostiteljskom objektu provaljeno u automate za zabavu

 

Policija u Hrvatskoj Kostajnici otkrila je tko je u utorak, 19. travnja oko 18 sati u Donjoj Velešnji, općina Donji Kukurizari, podmetnuo požar na nenastanjenoj kući 77-godišnjeg vlasnika. Istraživanjem je utvrđeno da je požar izazvalo dvoje djece iz Donje Velešnje te će u svezi navedenog Policijska postaja Hrvatska Kostajnica Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku podnijeti izvješće.

Vezana vijest: 21.4.2011.  U napuštenoj kući izazvan požar



Stranica