Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET  

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Po tri kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine, po dva na području Petrinje i Dvora te po jedno na području Hrvatske Kostajnice i Novske.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva na području Petrinje i jedno na području Novske, a počinilo ih je pet počinitelja, od kojih tri alkoholizirana.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u šest slučajeva obiteljskih nasilja, od kojih su tri počinjena na području Kutine, a po jedno na području Petrinje, Gline i Novske. U nasilju je sudjelovalo sedam počinitelja, od kojih su četiri bila pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to dvije na području Siska te po jedna na području Gline i Sunje.



Stranica