Policiji prijavljen nestanak osobe

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Nestale osobe/Željka GRGIĆ-fotografija2.jpg

U nedjelju, 1. svibnja Policijskoj postaji Gvozd prijavljen je nestanak maloljetne ŽELJKE GRGIĆ, rođene 1996. godine, s prijavljenim prebivalištem u mjestu Donja Čemernica, općina Topusko

ŽELJKA GRGIĆ 

U nedjelju, 1. svibnja Policijskoj postaji Gvozd prijavljen je nestanak maloljetne ŽELJKE GRGIĆ, rođene 1996. godine, s prijavljenim prebivalištem u mjestu Donja Čemernica, općina Topusko.

Prijavu nestanka podnio je njen otac koji je izjavio da je Željka u subotu, 30. travnja oko 11 sati otišla od kuće u nepoznatom smjeru, nakon čega se nije vratila kući, niti se ikome javila.                                                            

Osobni opis mlt. Željke Grgić: visine oko 165 cm, jače tjelesne građe, kraće plave kose i plavih očiju, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, plave traper hlače, dok je na nogama imala bijele platnene tenisice.

 

Kako Željka Grgić dosadašnjim poduzetim mjerama traganja nije pronađena, molimo građane koji imaju bilo kakve informacije o njenom kretanju ili trenutačnom boravištu, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.



Stranica