Uhvaćen u krađi željeznih, mesinganih i aluminijskih predmeta

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Provalnik3.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Gvozd su jučer, 3. svibnja oko 12.45 sati u mjestu Gređani, općina Topusko, u krađi zatekli i uhitili 18-godišnjeg mladića s područja Gline. On je iskoristivši

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Gvozd su jučer, 3. svibnja oko 12.45 sati u mjestu Gređani, općina Topusko, u krađi zatekli i uhitili 18-godišnjeg mladića s područja Gline. On je iskoristivši odsutnost 34-godišnjeg vlasnika provalio u obiteljsku kuću i ukrao više komada željeznih, mesinganih i aluminijskih predmeta (željezne cijevi različitih dimenzija, željezna traktorska vrata, željeznu masku za traktor, mesingane prstene za vodovod, aluminijsku lampu, željezni kostur za tačke, željezne žice i slično). U odvoženju je spriječen dolaskom policijskih službenika koji su ukradene predmete od njega oduzeli i vratili vlasniku. Šteta ovom teškom krađom se procjenjuje na oko 2 tisuće kuna, a 18-godišnjak je  kazneno prijavljen.

 

Kutinska policija zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je jučer, 3. svibnja u dopodnevnim satima u Selskoj ulici u mjestu Stupovača, Grad Kutina, ušao u obiteljsku kuću 69-godišnjeg vlasnika i u spavaćoj sobi ukrao oko 5 tisuća kuna, dok je dio pronađenog novca ostavio.



Stranica