Nasilničko ponašanje u obitelji

Slika PU_SiM/vijesti/2010/nasiljeUobitelji.jpg

U Policijskoj postaji Petrinja u prosincu prošle godine 29-godišnja Petrinjka je podnijela kaznenu prijavu protiv svog 42-godišnjeg supruga zbog nasilničkog ponašanja. Tom je prilikom izjavila

Foto: Ilustracija           

 

U Policijskoj postaji Petrinja u prosincu prošle godine 29-godišnja Petrinjka je podnijela kaznenu prijavu protiv svog 42-godišnjeg supruga zbog nasilničkog ponašanja.

Tom je prilikom izjavila da ju suprug još od 2004. godine u njihovoj kući kontinuirano psihički i fizički zlostavlja, verbalno vrijeđa i kontrolira potrošnju novca, dok je u obavljenom razgovoru s njenim suprugom on te navode policiji negirao.

Radi postojanja osnova sumnje u kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji provedena su dodatna kriminalistička istraživanja te je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijeđeno izvješće na meritornu odluku.

Jučer, 4. svibnja petrinjska policija je zaprimila obavijest odvjetništva da su pred Općinskim sudom u Sisku protiv ovog 42-godišnjaka podignuli optužni prijedlog zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenog na štetu njegove supruge.



Stranica