Dvije teške krađe i jedna krađa prijavljene policiji proteklog dana

Dvije teške krađe zabilježene su na kutinskom području. Naime, s krovišta kapelice koja se nalazi između mjesta Krajiška Kutinica i Novo Selo Garešničko, nepoznati počinitelj je od 4. do 11. travnja ove godine skinuo i ukrao desetak kvadratnih metara bakrenog lima, čija je materijalna vrijednost procijenjena na oko 7 tisuća kuna, a u noći s nedjelje na ponedjeljak,

Dvije teške krađe zabilježene su na kutinskom području. Naime, s krovišta kapelice koja se nalazi između mjesta Krajiška Kutinica i Novo Selo Garešničko, nepoznati počinitelj je od 4. do 11. travnja ove godine skinuo i ukrao desetak kvadratnih metara bakrenog lima, čija je materijalna vrijednost procijenjena na oko 7 tisuća kuna, a u noći s nedjelje na ponedjeljak, 22./23. svibnja, iz nasilno otvorenog hladnjaka, koji je nalazi ispred kioska u Matoševoj ulici u Kutini, ukradeno je 28 sladoleda.

Sisačkoj policiji prijavljena je krađa pedesetak litara goriva iz nezaključanog spremnika radnog stroja, koja je počinjena proteklog vikenda u Zagrebačkoj ulici u Sisku.



Stranica