Lažno prijavljivanje kaznenog djela

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su postupajući po zaprimljenoj kaznenoj prijavi utvrdili da je ovaj 52-godišnjak sa 24-godišnjom Siščankom počinio prijevaru na štetu 53-godišnjeg muškarca iz Dužice tako što su tijekom studenog 2010. godine s njim dogovorili kupovinu dva otpadna vozila za 3 tisuće kuna, koja su odvezli, no iako nisu imali namjeru platiti

Foto:  Ilustracija

Sredinom travnja ove godine u Policijsku postaju Sisak pristupio je 52-godišnji državljanin BiH (sa statusom stranca na stalnom boravku u RH) i podnio kaznenu prijavu zbog krađe te tom prilikom izjavio da mu je tijekom prosinca 2010. godine nepoznati počinitelj iz dvorišta u Sisku ukrao laku prikolicu koju je vidio u jednom dvorištu u mjestu Dužica, općina Lekenik.

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su postupajući po zaprimljenoj kaznenoj prijavi utvrdili da je ovaj 52-godišnjak sa 24-godišnjom Siščankom počinio prijevaru na štetu 53-godišnjeg muškarca iz Dužice tako što su tijekom studenog 2010. godine s njim dogovorili kupovinu dva otpadna vozila za 3 tisuće kuna, koja su odvezli, no iako nisu imali namjeru platiti taj iznos oštećenom su kao garanciju plaćanja ostavili laku prikolicu.

Protiv ovo dvoje počinitelja podnesena je kaznena prijava zbog prijevare, dok je 52-godišnjak i kazneno prijavljen za lažno prijavljivanje kaznenog djela.



Stranica