Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, po tri na području Kutine i Novske, a po jedno na području Petrinje, Sunje i Gline.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u Novskoj, a u njemu je sudjelovao 29-godišnji muškarac koji je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike pri obavljanju službene dužnosti.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena u Kutini i Sisku, a u oba slučaja su se verbalno i fizički sukobili supružnici.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, na području Martinske Vesi i Novske, a u njima je nastala samo materijalna šteta.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Desnom Trebarjevu, općina Martinska Ves, sudjelovao je vozač radnog stroja koji je pod utjecajem alkohola od 1,43 promila i zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku, sletio s kolnika i udario u ogradu i kuću.



Stranica