Glina: Otkriveni počinitelji više provala u ugostiteljske objekte

Slika PU_SiM/vijesti/vezivanje.jpg

Kriminalističkim istraživanjima je utvrđeno da su dvojica od njih (obojica stara 20 godina) u isti restoran provalila i tijekom noći, 1./2. lipnja, kojom su prilikom ukrali alkoholna pića i praznu ladicu registarske kase, dok je jedan od njih u taj restoran provalio i u noći 30./31. svibnja te ukrao registar kasu s 2 tisuće kuna. Također je utvrđeno da su 22./23. ožujka ova dvojica 20-godišnjih kradljivaca provalila i u ugostiteljski objekt u Glini iz kojeg su ukrali 1 200 kuna.

Foto:  Ilustracija

Pola sata iza ponoći u petak, 3. lipnja, policiji u Glini dojavljeno je da je provaljeno u restoran u mjestu Gornji Viduševac. Vrlo brzo policijski službenici su zbog osnova sumnje u ovu provalu uhitili četvoricu mladića iz Gline, starih od 17 do 20 godina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su njih četvorica u namjeri krađe pića provalili u rečeni ugostiteljski objekt, u čemu ih je zatekao vlasnik pa su pobjegli ne ukravši ništa.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjima je utvrđeno da su dvojica od njih (obojica stara 20 godina) u isti restoran provalila i tijekom noći, 1./2. lipnja, kojom su prilikom ukrali alkoholna pića i praznu ladicu registarske kase, dok je jedan od njih u taj restoran provalio i u noći 30./31. svibnja te ukrao registar kasu s 2 tisuće kuna. Također je utvrđeno da su 22./23. ožujka ova dvojica 20-godišnjih kradljivaca provalila i u ugostiteljski objekt u Glini iz kojeg su ukrali 1 200 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sva su četvorica zbog tri teške krađe i jedne krađe uz kaznenu prijavu dovedena istražnom sucu Županijskog suda u Sisku, koji ih je nakon saslušanja pustio na slobodu.



Stranica