Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 22 kaznena djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend 

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 22 kaznena djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, pet na području Kutine, tri na području Petrinje, po dva na području Novske, Gline i Hrvatske Kostajnice, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je devet narušavanja javnog reda i mira, tri na području Siska, dva na području Novske te po jedno na području Kutine, Petrinje, Dvora i Hrvatske Kostajnice, a u njima je sudjelovalo devet počinitelja, od kojih četiri pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, u dva počinjena na području Siska te po jednom na području Novske i Petrinje, a u njima je sudjelovalo sedam počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, po tri na području Siska i Petrinje te po dvije na području Kutine i Gline.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a četiri osobe, među kojima su vozač mopeda i njegov putnik, lakše su ozlijeđene, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica