Dvije teške krađe

U utorak, 21. lipnja u poslijepodnevnim satima 55-godišnji mještanin Male Gorice, grad Petrinja, je sjekirom otvorio prozor nenastanjenog stambenog objekta u prognaničkom naselju Mala Gorica te kliještima započeo demontirati slavine i bakrene vodovodne instalacije, u čemu su ga zatekli policijski službenici. Muškarac je uhićen, a nakon provedenog

U utorak, 21. lipnja u poslijepodnevnim satima 55-godišnji mještanin Male Gorice, grad Petrinja, je sjekirom otvorio prozor nenastanjenog stambenog objekta u prognaničkom naselju Mala Gorica te kliještima započeo demontirati slavine i bakrene vodovodne instalacije, u čemu su ga zatekli policijski službenici. Muškarac je uhićen, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe u pokušaju.

 

Sunjska policija podnijela je kaznenu prijavu zbog teške krađe protiv nepoznatog počinitelja koji se neutvrđenog dana od 1. do 19. lipnja u Čapljanima popeo preko zida visokog tri i pol metra te ušao u garažu koju vlasnik koristi kao radionu i iz nje ukrao električnu blanjalicu za drvo, vrijednu oko 22 tisuće kuna.



Stranica