Dvije krađe drva

U utorak, 21. lipnja u poslijepodnevnim satima policijski službenici Policijske postaje Kutina u šumi zvanoj Lipovica u mjestu Potok, općina Popovača, zatekli su trojicu muškaraca u krađi drva. Sva trojica su uhićena, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 17. lipnja iz te šume izvezli oko dva prostorna metra drva bagrema te ih odvezli na adresu stanovanja jednoga od njih, tj. 32-godišnjaka iz Popovače. Također su pripremili i oko 9 prostornih metara drva, u čijem su odvoženju spriječeni dolaskom policijskih službenika.

U utorak, 21. lipnja u poslijepodnevnim satima policijski službenici Policijske postaje Kutina u šumi zvanoj Lipovica u mjestu Potok, općina Popovača, zatekli su trojicu muškaraca u krađi drva. Sva trojica su uhićena, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 17. lipnja iz te šume izvezli oko 2 prostorna metra drva bagrema te ih odvezli na adresu stanovanja jednoga od njih, tj. 32-godišnjaka iz Popovače. Također su pripremili i oko 9 prostornih metara drva, u čijem su odvoženju spriječeni dolaskom policijskih službenika. Budući je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je krađu drva organizirao 32-godišnjak, protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 

Kaznena prijava zbog krađe podnesena je i protiv dvojice počinitelja, 55-godišnjaka i 29-godišnjaka iz Letovanaca, koji su od 7. do 22. lipnja iz Kotar-šume na petrinjskom području posjekli i ukrali 23 prostorna metra drva hrasta i kestena, čija je vrijednost procijenjena na oko 4 tisuće kuna. Ukradena drva su od počinitelja oduzeta i vraćena odgovornoj osobi oštećene šumarije.



Stranica