Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET  

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska i Kutine, po dva na području Sunje i Gvozda te po jedno na području Gline, Dvora i Novske.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Sisku u kojemu su sudjelovala tri počinitelja, a koji su se na ulici verbalno i fizički sukobili.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici postupali su u jednom slučaju obiteljskog nasilja, počinjenom na području Petrinje, a alkoholizirani nasilnik zadržan je u prostorijama policije do otrježnjenja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća i to po dvije na području Siska i Kutine te jedna na području Petrinje.

U jednoj prometnoj nesreći na kutinskom području lakše je ozlijeđena jedna osoba i to vozač mopeda koji je pod utjecajem alkohola od 3,09 promila i bez zaštitne kacige, upravljajući neregistriranim i neosiguranim mopedom za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera upravljanja vozilima „M“ kategorije, umanjio stabilnost mopeda i pao na kolnik. 

U ostalim nesrećama nastala je samo materijalna šteta.



Stranica