Tri teške krađe provaljivanjem

Policiji u Novskoj prijavljena je teška krađa provaljivanjem, počinjena od 4. do 11. kolovoza na štetu novljanskog poduzeća u Ulici kralja Tomislava. Naime, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije poduzeća i iz jedne kancelarije demontirao digitalni video snimač koji je ukrao, dok je iz ladice radnog stola također ukrao mali iznos kovanog novca 

Policiji u Novskoj prijavljena je teška krađa provaljivanjem, počinjena od 4. do 11. kolovoza na štetu novljanskog poduzeća u Ulici kralja Tomislava. Naime, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije poduzeća i iz jedne kancelarije demontirao digitalni video snimač koji je ukrao, dok je iz ladice radnog stola također ukrao mali iznos kovanog novca. Po izjavi vlasnika oštećenog poduzeća materijalna šteta iznosi oko 2 500 kuna.

Sa srijede na četvrtak, 10./11. kolovoza na Trgu L. I. Oriovčanina u Novskoj nepoznati počinitelj je provalio u mjenjačnicu u kojoj je nasilno otvorio metalnu kasu i ukrao 1 500 kuna.             

Također sa srijede na četvrtak, 10./11. kolovoza u Ulici B. Adžije u Sisku nepoznati je provalio u prostorije poduzeća i i ukrao službeni mobitel.



Stranica