Otkriveni počinitelji dvije teške krađe

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Siščana starih 23 i 21 godinu, utvrdili da su tijekom noći 30./31. svibnja ove godine provalili u ljekarnu u Ulici A. Kovačića u Sisku i ukrali čokoladice i bombone. 

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Siščana starih 23 i 21 godinu, utvrdili da su tijekom noći 30./31. svibnja ove godine provalili u ljekarnu u Ulici A. Kovačića u Sisku i ukrali čokoladice i bombone. Iz ljekarne su iznijeli i registar kasu iz koje su ukrali novčani polog, a kasu ostavili pored ljekarne.

Izvršenim kriminalističkim istraživanjem nad 37-godišnjakom s prijavljenim prebivalištem u Puli, policijski službenici Policijske postaje Gvozd su utvrdili da je 6. kolovoza između 19 i 22 sata u ugostiteljskom objektu u Gvozdu ukrao ključ automobila 36-godišnjeg muškarca te ga na parkiralištu otključao i iz njega ukrao novčanik s 3 200 kuna, a potom novčanik bez novca odbacio u blizini ugostiteljskog objekta.

Sva tri počinitelja ovih teških krađa kazneno su prijavljena.



Stranica