Gvozd: Pet osoba kazneno prijavljeno za nasilničko ponašanje

Slika PU_SiM/vijesti/2010/autopoldesna.jpg

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 23./24. srpnja ove godine, tijekom zabave u mjesnom društvenom domu, puštali glazbu uvredljivog sadržaja, a potom ispred i u dvorištu obiteljske kuće rečene obitelji pjevali pjesme jednako tako neprimjerenog i uvredljivog sadržaja.   

Foto:  Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem te izvršenim konzultacijama s Općinskim državnim odvjetništvom u Sisku, policijski službenici Policijske postaje Gvozd su podnijeli kaznenu prijavu protiv šestero osoba iz mjesta Podgorje, općina Gvozd, starih od 16 do 50 godina, od kojih je dvoje maloljetnih, zbog osnovane sumnje da su na štetu pet članova jedne obitelji iz tog mjesta počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

Naime, istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 23./24. srpnja ove godine, tijekom zabave u mjesnom društvenom domu, puštali glazbu uvredljivog sadržaja, a potom ispred i u dvorištu obiteljske kuće rečene obitelji pjevali pjesme jednako tako neprimjerenog i uvredljivog sadržaja.

Tom su prilikom dva muškarca iz grupe izvikivala prijetnje da će na kuću baciti bombu i zapaliti je, nakon čega su u blizini bacili nekoliko petardi. Ova dvojica kazneno su prijavljena i zbog prijetnje



Stranica