Sisak: Prilikom izvođenja radova u pogonu toplane jedan radnik teško ozlijeđen

Na mjestu događaja policijski službenici su zajedno s inspektorom zaštite na radu obavili očevid i utvrdili da su oko 8.15 sati na Trgu hrvatske državnosti u Sisku, u pogonu Toplane, djelatnici obavljali radove čišćenja ventila na cijevima te je na mjestu jednog ventila istekla toplinska para i vruća voda. 

Danas, 12. kolovoza, u 8.30 sati sisačka policija je zaprimila dojavu da se prilikom izvođenja radova u pogonu Toplinarstvo d.o.o., Toplinska stanica br. 1. u Sisku, jedan radnik opekao na paru.

Na mjestu događaja policijski službenici su zajedno s inspektorom zaštite na radu obavili očevid i utvrdili da su oko 8.15 sati na Trgu hrvatske državnosti u Sisku, u pogonu toplane, djelatnici obavljali radove čišćenja ventila na cijevima te je na mjestu jednog ventila istekla toplinska para i vruća voda.

Tom je prilikom opečen 29-godišnji djelatnik koji je prevezen u sisačku Opću bolnicu, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život, te je prevezen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Policija će o ovom događaju proslijediti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.



Stranica