Provale u ugostiteljske objekte

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/provalnik1.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka s područja Siska. Naime, oni su u petak, 12. kolovoza oko 2.20 sati

 Foto: Ilustracija

 

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 21-godišnjaka s područja Siska. Naime, oni su u petak, 12. kolovoza oko 2.20 sati na gradskoj tržnici u Ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Sisku, provalili u ugostiteljski objekt i ukrali dvije boce alkoholnog pića i kovanice, pritom oštetivši 41-godišnjeg vlasnika za oko 200 kuna. Zbog počinjenja ove teške krađe protiv obojice mladića je podnesena kaznena prijava.

 

Provala u ugostiteljski objekt zabilježena je i u Ulici Ante Starčevića u Sisku. Tamo je s petka na subotu, 12./13. kolovoza, nepoznati počinitelj nasilno ušao u ugostiteljski objekt 39-godišnje vlasnice i ukrao manji novčani iznos, 15 kutija cigareta i poker aparat 55-godišnjeg vlasnika, pritom oštetivši vlasnike za oko 3 600 kuna.

 

Policija u Kutini zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je s nedjelje na ponedjeljak, 14./15. kolovoza u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini, provalio u ugostiteljski objekt 33-godišnje vlasnice i iz ladice ukrao oko 3 100 kuna.



Stranica