Sažetak ostalih događaja

Tijekom produženog blagdanskog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 28 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET 

Tijekom produženog blagdanskog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je  28 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.

Po 11 kaznenih djela počinjeno je na području Siska i Kutine, tri na području Novske, a po jedno na području Sunje, Hrvatske Kostajnice i Gvozda.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira i to tri  na području Siska, dva na području Gline te po jedno na području Kutine i Gvozda, a u njima je sudjelovalo deset počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u sedam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, od kojih su tri počinjena na području Kutine te po jedno na području Siska, Novske, Petrinje i Dvora, a u njima je sudjelovalo osam počinitelja, od kojih šest pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća i to tri na području Kutine, po dvije na području Siska, Novske i Gvozda te po jedna na području Petrinje, Gline i Sunje.

U dvije nesreće jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta. 



Stranica