Teške krađe i krađe

Kutinskoj policiji jučer je prijavljena teška krađa, počinjena u Voloderu neutvrđenog dana od početka srpnja ove godine, kada je nepoznati počinitelj provalio u podrum i vikendicu

Kutinskoj policiji jučer je prijavljena teška krađa, počinjena u Voloderu neutvrđenog dana od početka srpnja ove godine, kada je nepoznati počinitelj provalio u podrum i vikendicu u vlasništvu 34-godišnjeg Zagrepčanina te iz podruma ukrao bakrene dijelove rakijskog kotla i aluminijsku bačvu, dok je u prostorijama vikendice samo ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao. Teška krađa zabilježena je i u Sisku gdje je od 16. do 22. kolovoza provaljeno u skladište strukovne škole u ulici Marijana Cvetkovića odakle je nepoznati počinitelj ukrao 41 kilogram bakrene žice te jedan prototip vozila na solarnu energiju. 

 

U kaznenim djelima krađe policiji u Kutini prijavljena je krađa 153 litre goriva iz nezaključanog spremnika radnog stroja u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Novskoj, iz otključane garaže u Strušcu, Općina Popovača, prošlog tjedna ukraden je bicikl, a jedan bicikl ukraden je i jučer sa prostora gradskog bazena. U Sisku je jučer, 22. kolovoza, u vremenu od 18 do 18.30 sati na parkiralištu u ulici I. Fistrovića, nepoznati počinitelj iz otključanog automobila u vlasništvu 46-godišnjeg Siščanina ukrao torbicu s osobnim dokumentima, kreditnim karticama i novcem. Policija je od oštećenih vlasnika zaprimila kaznene prijave zbog krađe te nastavlja rad na pronalasku počinitelja.

 

Kaznena prijava zbog krađe podnesena je i protiv dvojice muškaraca s petrinjskog područja, starih 34 i 36 godina, osumnjičenih da su u nedjelju i ponedjeljak u šumi u Donjoj Pastuši, Grad Petrinja, posjekli i ukrali devet stabala bukve i dva stabla graba, oštetivši šumariju u čijem je vlasništvu šuma za oko tri tisuće kuna.



Stranica