Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET  

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Siska, po dva na području Petrinje i Dvora te jedno na području Novske.

  

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Sunje te po jedno na području Siska, Petrinje i Dvora, a u njima je sudjelovalo osam počinitelja, od kojih četiri pod utjecajem alkohola.

             

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska, Kutine i Gvozda, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja, od kojih tri pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Kutine, Dvora i Hrvatske Kostajnice.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na području Kutine smrtno je stradao vozač motocikla i putnica na motociklu, 13-godišnji dječak je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a dvije su osobe lakše ozlijeđene. U prometnoj nesreći koja se dogodila na području Dvora teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je vozač motocikla, a u nesreći koja se dogodila na području Hrvatske Kostajnice nastala je samo materijalna šteta.



Stranica