U dva slučaja ubijene i ukradene svinje

S petka na subotu, 2./3. rujna nepoznati počinitelj je u Drenovom Boku, općina Jasenovac, iz svinjca izvukao dvije svinje, svaka težine oko 70 kg, te jednu zaklao i odnio, dok je drugu udario podesnim predmetom po glavi i teško ju ozlijedio te je ostavio na mjestu događaja. Oštećeni 50-godišnji mještanin Drenovog Boka materijalnu štetu nastalu ovom krađom procjenjuje na oko 2 tisuće kuna

S petka na subotu, 2./3. rujna nepoznati počinitelj je u Drenovom Boku, općina Jasenovac, iz svinjca izvukao dvije svinje, svaka težine oko 70 kg, te jednu zaklao i odnio, dok je drugu udario podesnim predmetom po glavi i teško ju ozlijedio te je ostavio na mjestu događaja. Oštećeni 50-godišnji mještanin Drenovog Boka materijalnu štetu nastalu ovom krađom procjenjuje na oko 2 tisuće kuna.

Također s petka na subotu nepoznati je u šumi južno od mjesta Paklenica, grad Novska, podesnim predmetom ubio bređu domaću krmaču, koja se u šumi nalazila u neograđenom prostoru, te joj izvadio utrobu, dok je meso s kožom ukrao. Oštećeni vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na 2 tisuće kuna.



Stranica