Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 33 kaznena djela, od kojih su 23 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 33 kaznena djela, od kojih su 23 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je 13 kaznenih djela, na području Kutine deset, na području Novske četiri, na području Petrinje i Dvora po dva, dok je po jedno kazneno djelo počinjeno na području Sunje i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je 11 narušavanja javnog reda i mira, četiri počinjena na području Siska, po dva na području Kutine i Gline te po jedno na području Hrvatske Kostajnice, Dvora i Sunje, a u njima  je sudjelovalo 16 počinitelja, od kojih šest pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u osam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, tri počinjena na području Kutine, dva na području Petrinje i po jednom na području Siska, Novske i Hrvatske Kostajnice, a u njima je sudjelovalo 11 počinitelja, od kojih šest alkoholiziranih.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća, pet na području Kutine, četiri na području Siska, dvije na području Petrinje i jedna na području Dvora.

U pet nesreća jedna je osoba teže, a sedam ih je, od kojih po jedan motociklist i biciklist, lakše ozlijeđeno, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica