Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Na području Kutine počinjeno je sedam kaznenih djela, na području Siska i Petrinje po tri, dok je po jedno kazneno djelo počinjeno na području Novske, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba počinjena vikom i galamom na području općine Donji Kukuruzari i Petrinje,  a u njima  je sudjelovalo dvoje počinitelja, od kojih jedan pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u pet slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Sunje i po jedan na području Lekenika, Siska i Hrvatske Kostajnice, a u njima je sudjelovalo sedam počinitelja, od kojih četvero pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, po tri na području Siska i Kutine te jedna na području Petrinje, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U jednoj nesreći sudjelovao je alkoholizirani vozač bicikla koji je pod utjecajem alkohola od 2,12 promila pao s bicikla i lakše se ozlijedio.



Stranica