Alkoholizirani vozači prenoćili u policijskim postajama

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/Policija-Ilustracija.jpg
Foto: ilustracija
 
U petak, 17. studenoga oko 23.30 sati, policijski su službenici u kontroli prometa u Školskoj ulici u Sisku, zaustavili automobil kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,8 promila upravljao 32-godišnjak.

Sljedećeg dana, 18. studenoga oko 2.30 sati, u ulici Matije Gupca u Petrinji zaustavljena je 47-godišnjakinja koja je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila upravljala automobilom sisačkih registracija.

U nedjelju, 19. studenoga oko 1.30 sati u mjestu Lijevo Trebarjevo, općina Martinska Ves, zatečen je 28-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao automobilom zagrebačkih registracija.

Par minuta kasnije, u ulici Matije Antolca u Petrinji, zatečen je 39-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

U isto vrijeme, u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, zaustavljen je automobil njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Njemačke pod utjecajem alkohola od 2,54 promila. Zbog počinjenog prekršaja izdan mu je prekršajni nalog.

Potom je oko 18.20 sati u ulici Ante Kovačića u Glini, zaustavljen 53-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,62 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Stranica